Linda: ny aktivitör på Mittfunktionshinder.se

Inlagt av i jan 24, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Hej!
Nytt år och nya möjligheter. Förutom nyårslöften och en ny kalender på väggen så har det för mig också inneburit ett nytt jobb: som aktivitetsansvarig på Livsanda & Mittfunktionshinder.se. Det känns lite som att vinna på lotto: ”Tänk att jag får jobba med det här”. För er som inte har träffat mig tidigare tänkte jag passa på att presentera mig själv!

Jag heter Linda Wardal och jag är utbildad dansare och koreograf (arbetar konstnärligt med att skapa dansföreställningar). Tack vare mitt yrke har jag de senaste åren fått möjligheter att jobba utomlands i länder såsom Italien, Moçambique, Norge, Serbien och Frankrike. Jag äääälskar verkligen att resa och få en inblick i andra kulturer. Dock kommer jag försöka åka tåg i den mån det går framöver med tanke på klimatet. När jag hade flyttat tillbaka till Göteborg började jag arbeta för Dansutbildningen Språng här i Göteborg. De jobbar med dansundervisning för alla åldrar, oavsett funktionsuppsättning. Genom dem lärde jag mig att anpassa mina danslektioner för olika slags kroppar och olika människors sätt att lära sig saker på. I tillägg lärde jag mig lite tecken som stöd, något jag vill fortsätta bli bättre på. På min fritid tycker jag om att gå på kulturevenemang, handla på second hand, laga vegetarisk mat, yoga och gå i kyrkan. Jag är också lite smått besatt av sengångare, enligt mig världens häftigaste djur!

För mig är hälsa och träning väldigt viktigt och därför känns det passande att få jobba på Livsanda som också värdesätter det högt. Varje fredag kommer jag att hålla i jympagruppen i Livsandas lokaler. Hoppas jag ser många av er där! Utöver det ska jag hålla igång hemsidan för Mittfunktionshinder.se och se till att den uppdateras med intressanta blogginlägg, artiklar och info om våra aktiviteter. Givetvis kan du höra av dig om du har några förslag på saker som du vill att det ska skrivas om. I vår kommer vi också att ha en pysselgrupp, en fotokurs och många härliga kvälls- och helgaktiviteter.

Önskar dig en fin dag.
Hälsningar
Linda

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *