Tillgänglighetsanpassad villa i Alicante till uthyrning

Inlagt av i mar 12, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Vi på Mittfunktionshinder.se har fått in ett tips från tre familjer från Västkusten som hyr ut sitt tillgänglighetsanpassade hus i Alicante:

 

Välkommen att hyra vår nybyggda villa i fräscha Gran Alacant, endast 7 minuters bilfärd från Alicante flygplats!

Villa Linda är 100 m2 (1-9 personer) med egen pool och består på första plan av ett öppet kök med vardagsrum, bäddsoffa och badrum. På våning två finns tre sovrum, två stycken med dubbelsängar och ett rum med våningssäng samt två badrum. Totalt har huset 3 badrum med duschar. Möbeluppsättning och all utrustning är ny. Huset och tomten är anpassad för personer med funktionsvariation samt miljön runtomkring .

Avstånd i tid/km: Modernt köpcentrum bestående av bl.a. tre mataffärer (Konsum, Supermercado och Lidl), gym, flertalet restauranger, caféer och butiker samt ett mindre tivoli och radiobilar. Bank, bensinstation, busshållplats – 7 min promenad, 1 km

Poolområde: 7 min promenad – 1 km

Havet: 20 min promenad, bil/ bussar och blå tåget (går var 15:e min under säsong) 5 min, 2,5 km. Stranden Carabassi Beach har blåflagg vilket innebär att stranden innehar en internationell miljöutmärkelse som beviljas badplatser och småbåtshamnar som uppfyller goda kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation.

Golfbanor: El Plantí Golf Resort (7,4) 15min, 15 km, Font del Llop Golf Resort (7,6) 27min, 27 km, Golf la Finca (7,9) 37 min, 39 km

Inomhusaktivitet/lekland: https://www.aryso.com/ 15 min, 18 km

Aquapark: https://www.aquaparkrojales.es/atracciones-2/ 30 min, 32 km

Flygplats: 7 min med bil, buss, 9 km

Marknader: https://www.granvista.eu/?page_id=1313&lang=sv – olika avstånd

Alicante: 18 min med bil, 14 km

Torrevieja: 33 min med bil, 36 km

Varmt välkomna önskar familjerna Gustavsson, Gustavsson/Haugland och Pilman!

Vid bokning och frågor ta kontakt med:
Merethe Haugland 0723-507457 eller Linda Pilman 0705-886188.
Hemsida med mer information: https://villalinda-nu.webnode.se/

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *