Är det möjligt att söka fondmedel för att få kläder anpassade?

Inlagt av i mar 23, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Hej!’

Jag har hört talas om att det skall finnas olika fonder och stiftelser att söka medel ur för att få kläder anpassade och undrar nu om du som läser detta känner till något om det här? Det finns ju en mängd fonder och stiftelser att söka medel från när det gäller till exempel inköp av olika hjälpmedel med mera. Nu är min fråga om det möjligtvis finns fonder eller stiftelser att söka bidrag från när det gäller att få kläder anpassade? Vet du något om detta så får du väldigt gärna skriva om det här på min blogg!

Jag kommer nu att försöka göra en ordentligt genomgång av de olika fonder och stiftelser som eventuellt skulle kunna komma i fråga när det gäller anpassning av kläder. Jag återkommer längre fram när jag vet mer!


Klicka på länken för att komma till lista över fonder och stiftelser som kan vara värdefulla för dig att söka på Neuroförbundets hemsida 
https://neuro.se/engagera-dig/foereningar-a-oe/mark/fonder/

Länk till Eloflex lista över olika fonder
https://eloflex.se/fonder-hjalpmedel-handikappade/

Kram

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *