Livsanda & Mittfunktionshinder på Leva & Fungera-mässan

Inlagt av i apr 2, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Några av alla härliga besökare som tog kort i vår foto-ram!

Vilken mässa! Efter tre dagar på Leva & Fungera-mässan är vi alldeles uppfyllda av fina möten och många skratt. Livsanda & Mittfunktionshinder.se fanns på plats för att möta både nya och bekanta ansikten på mässan. Det blev fina och intensiva dagar.

Vi arrangerade tre olika tävlingar där en kunde vinna fina priser. Bland annat var det många som tog kort i vår fina tavelram och taggade både #livsanda och #levaochfungera på Instagram. Ovan ser ni några av bilderna som våra besökare delade med sig av. En annan tävling som väckte mångas iver och grubblerier var glasburken som vi hade fyllt med godis! Men hur många var det egentligen i glasburken?  Svaret kommer här: 399 stycken!
Vi har flera vinnare i våra tävlingar och vi kommer att kontakta er i veckan om ni har vunnit, så håll till godo!

Förutom tävlingar har vi pratat om personlig assistans och berättat vad Livsanda assistans står för. Det känns viktigt att kunna finnas på plats och möta människor ansikte mot ansikte för att kunna ge en personlig bild av vad vi förmedlar. Livsanda vill vara ett personligt assistansbolag som har en nära relation till sina kunder och där alla kundansvariga på kontoret känner till varenda en av våra kunder. Varje kundansvarig har hand om ett mindre antal kunder där kommunikationen är regelbunden och in-lyssnande efter varje kunds behov. Dessutom vill vi leverera vardagsflyt, vilken innebär att vi strävar efter att underlätta våra kunders vardag på ett så smidigt sätt som möjligt!

Mittfunktionshinder fanns också på plats för att informera om alla våra aktiviteter. Dessa är alltid öppna för alla, oavsett om du är kund eller inte. Alla oavsett funktionsvariation är välkomna! Titta gärna under fliken ”Aktiviteter ” högst upp på sidan för att se vad som händer just denna månad!

En av höjdpunkterna under mässdagarna var när David Lega kom förbi för att möta Livsandas Mattias Koppfeldt i en bordtennis-match. Båda är riktiga vinnarskallar och det var ganska jämnt, men David vann ändå till slut! Bra spelat båda två! Stämningen var på topp!

https://youtu.be/ibi0VjqoS6s

Vi vill tacka alla er som kom förbi vår monter. Roligt om ni vill titta förbi här på vår hemsida där vi ständigt uppdaterar med blogginlägg, aktiviteter och artiklar som rör funktionsvariationer och tillgänglighet! Vi önskar er en trevlig vecka!

 

Assistans-teamet på bra humör!
Assistans-teamet i montern!

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *