Special-varvet!

Inlagt av i maj 21, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Då var det dags igen! Och vilken fest det blev! Dagen före Göteborgsvarvet samlades 2300 människor från hela landet i Slottskogen för att delta i SpecialVarvet. En tradition som är inne på sitt 15e år. Banan har två varianter: en på 2,2 km och en på 4,1 km. Varvet kan springas eller rullas. Stämningen var på topp både vid uppvärmningen och i mål. Så häftigt att se hur deltagarna har helt olika förutsättningar men på olika sätt tar sig igenom! För många kan detta var en stor utmaning och bedrift att ta sig igenom.

För oss åskådare var det en fröjd att se alla seger-gester. Snyggaste avslutet var kanske den deltagare som valde att göra en hjulning över mållinjen. Men också härligt att se att många valde att springa tillsammans och stötta varandra.

Här nedan följer några bilder från loppet.
Bra gjort alla deltagare!


Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *