Sommar-aktiviteter

Inlagt av i jun 26, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

SOMMAREN ÄR HÄR. Så underbart!

Mittfunktionshinder.se bjuder in till både planerade och spontana aktiviteter i sommar! Vi kommer att vara lite mer spontana än vanligt i juli och augusti och aktiviteter anpassas efter väderleken. Om du vill vara säker på att inte missa något rekommenderar vi dig att gå med i gruppen ”Måndagsträffen” på Facebook där vi är ett gäng som träffas med jämna mellanrum. Där uppdateras med spontana fika-besök, boule-matcher, kanske en utflykt någonstans i Göteborgs skärgård? Du får gärna komma med egna förslag och skriva till oss om du har något du har lust att göra. Många åker ju bort på semester och då kan det vara skönt att veta att det finns folk i stan som vill fortsätta ses och hitta på saker.

Aktuella aktiviteter finns även under fliken ”Aktiviteter” här på hemsidan.   Njut av soliga dagar så hoppas vi att vi ses snart!

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *