Termin-start Gympagruppen: 30 augusti

Inlagt av i aug 20, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Fredag 30 augusti
Terminsstart: Gympagruppen!


Vi vill markera nystarten på terminen och bjuder in dig att delta på vår fredagsgympa! Välkommen nya som mer erfarna! Gympagruppen är en stående aktivitet med flera regelbundna deltagare. Vi kör igång terminens gympagrupp med flera nya låtar och övningar blandat med gamla goa övningar från tidigare. Alla övningar anpassas utefter att alla har olika rörelseförmåga. Vi bjuder på smoothie och nyttiga raw-bollar mellan 14.30 -15.00. Gympapasset håller på mellan 15-15.45. Ta gärna med en vän som är nyfiken!

Vår aktivitör Linda Wardal leder dig genom passet! Målet är att både svettas och ha roligt!

Skriv in 30 augusti i kalendern redan nu!

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *