Kodi Lee vann America’s got Talent!

Inlagt av i sep 19, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Igår kväll var det dags för finalen i den amerikanska tv-showen ”America’s Got Talent”. 

En av finalisterna var Kodi Lee, som vunnit både juryn och publikens hjärta tidigare under säsongen. Kodi har haft många utmaningar i livet på grund av att han både är blind och har autism. Men när han börjar sjunga och spela piano förändras hela rummet och hans mamma beskriver honom som en ”riktig underhållare”. I tidigare avsnitt fick Kodi en så kallad ”Golden buzzer” av juryn, vilket innebar att han direktkvalificerades till den stora finalen.

Vi tycker att Kodi Lee är en riktig inspiratör och vi vill passa på att hylla honom och låta fler få höra hans magiska röst och musik! Alla har vi våra svårigheter, men alla har vi också våra talanger och gåvor. Här nedan kan du njuta av hans finalbidrag : 

 

 

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *