Ida och Jonas söker assistenter!

Inlagt av i okt 2, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Två av Livsandas härliga kunder, Ida & Jonas, söker fler assistenter! De bor i Kungälv och flyttar snart in i en ny lägenhet och funderar också på att skaffa katt. De letar nu båda två efter  efter riktigt bra vikarier men det kan också uppstå möjligheter för större tjänster för assistenter som vill jobba regelbundet. Enligt Ida och Jonas önskemål spelade vi tillsammans in en video för att nyfikna assistenter ska kunna få en inblick i vilka de är och vilken typ av assistenter de letar efter.

 

Tror du att du har det som krävs och att ni skulle trivas ihop? Skicka då en ansökan till assistans@livsanda.se!

Märk din ansökan med antingen ”Ansökan Ida” eller ”Ansökan Jonas”

 https://youtu.be/rZFbRDHCiOo

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *