Mössens (h)julafton på Dalheimers Hus

Inlagt av i dec 2, 2019 i BLOGGINLÄGG | 0 kommentarer

Hej på er!

Jag fick till mig för någon dag sedan att det inte framgick på ett tydligt sätt när julavslutningen på dansen var. Den var nu i tisdags, alltså 26 november. Beklagar att detta inte framgick tydligt. För framtida julavslutningar eller sommaravslutningar ska vi försöka vara tydligare med när och var den är. Det kostar ingenting att gå dit och titta och dörren brukar stå öppen under träningen, så det är bara att komma in om man är intresserad och råkar ha vägarna förbi. Det kan till och med hända att du blir uppbjuden på dansgolvet.

Men hur var julavslutningen i år då? Den var mycket rolig! Som vi skrev i förra inlägget var temat Mössens julafton.

Vi valde att gå all in, mer än vad vi brukar. Ni kanske minns att vi var på Disneyland i somras. Vilka hittar man där? Jo, bland annat dessa två.

Kvällen började med lite vanlig bugg, men efter en stund stoppades musiken och det var dags att förbereda sig för årets klubbmästerskap.

Vi ställde oss startklara på dansgolvet och så fort musiken började spela igen körde vi järnet. Det var svettigt att dansa i Musse Pigg-utklädnad i en dryg timme kan jag säga!

Tävlingen gick ut på att man skulle tolka låtarna på bästa sätt och dansa i rätt takt. Om det var några fler kriterier som domarna kollade på vet jag inte.

Efter en ruskigt svettig timme var det dags för lite julfika, även den med ett mus-relaterat tema så klart. Temat på fikat var nämligen ost. Vissa bitar var snyggt upplagda på små musfällor. Japp, fullt fungerande musfällor. Så det gällde att passa sig så att man inte fastnade.

Självklart hade även våra tränare gjort sin egen tolkning av temat.

Visst var de fina?

Hur gick det i tävlingen då? Det gick bra! Utifrån de två eller tre priskategorier som fanns vann vi en – bästa tolkning av temat!

Nu tar rullstolsdansen jullov och är tillbaka någon gång i februari igen. Exakt datum har jag i skrivande stund inte koll på. Då är just du varmt välkommen till Hultbergssalen på Dalheimers hus!

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *