Hur kombinerar man bäst nytta med nöje?

Inlagt av i apr 3, 2020 i Okategoriserade | 0 kommentarer

Försöker du, precis som vi, att liva upp stämningen hemma mellan alla svarta rubriker i nyhetsflödet? Har du börjat få slut på idéer gällande vad man kan hitta på? Då kommer här några tips:

I eftermiddag, fredag 3 april, klockan 14:50 kommer Felicia som många av er säkert känner till från den tiden då hon jobbade på kontoret på Livsanda att sända live på Facebook och köra en hemma-variant av Fredagsjympan för den som känner att man vill hålla igång ändå. Har du inte möjlighet att vara med på livestreamen så har Felicia gjort en youtubefilm där hon instruerar ett 20 minuter långt träningspass med fokus på kondition och rörlighet. Det hittar du här.

På tal om träning så läste jag alldeles nyss en positiv covid-19- artikel. Den handlade om ett svenskt par i 80-års åldern som båda blivit smittade av viruset och tack vare sin goda grundfysik tillfrisknat. De har tidigare haft som vana att åka ut och cykla två mil om dagen. Vill du läsa artikeln så hittar du den här.

Är du inte så träningsmotiverad, eller vill ha något gott att äta innan träningen och samtidigt göra en god gärning? Då kan du göra som vi gjorde igår. En av Jossans assistenter bakade kanelbullar som vi sedan gjorde fina paket av, efter att ha provsmakat några såklart, som vi sedan åkte runt och delade ut till släkt i närheten som också sitter i karantän.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *