Promenad från Blomstermåla längs havet

Inlagt av i maj 7, 2020 i Okategoriserade | 0 kommentarer

Det finns så otroligt många fina ställen att besöka, där man ändå klarar det här med social distansering på ett bra sätt och där man knappt behöver stöta på människor alls. Skulle det vara människor i närheten kan man ändå hålla sig på behörigt avstånd. 

Ett sådant ställe är promenaden längs med vattnet vid restaurangen Blomstermåla i Särö. Här passerar man också spaanläggningen Säröhus, där vi var på vinprovning för lite drygt ett år sedan. Längs denna promenad, som är asfalterad och mycket rullstolsvänlig, kan man både beundra havet och många otroligt fina hus längs vägen.

Har du tur får du också syn på en och annan svan-familj i vattnet.

Just den soliga dagen som vi var där för ett tag sedan hade vi med oss matsäck som vi njöt av i solskenet.

Längs vägen hittade vi en solig gräsplätt där vi satte oss och dukade upp våra smörgåsar och kaffe. Kaffe och solsken är en oslagbar kombination.

Tycker du om att titta på båtar så ligger även Särö Båtklubb här, med många fina båtar. Vi har även sett personer som kört runt i vattnet med små radiostyrda segelbåtar.

Är andra, mer högljudda, motorer mer i din smak? Då kan du med stor sannolikhet få syn på en dyr Porsche eller Ferrari på parkeringen.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *