Äntligen färdig-vaccinerade

Inlagt av i apr 1, 2021 i Okategoriserade | 0 kommentarer

Äntligen är det lite vår i luften! Värmen har börjat komma ordentligt nu och det känns som att man snart kan hänga in vinterjackan för den här säsongen.

Idag när jag skriver detta, på skärtorsdagen, så har både jag och Jossan äntligen fått vår andra dos av covid-19- vaccin.

Det känns skönt att vi äntligen har fått vaccinet och även om vi fortsatt behöver leva försiktigt så känns det skönt att veta att vi har ett starkare skydd än vi haft tidigare.

Skärtorsdag ja, det råkar falla samman med första april i år. Självklart är det inget skämt att vi fått vaccinet, det skulle bara kännas hemskt att skämta om något sådant.
Har ni blivit lurade? Jag tror inte att jag har blivit lurad ännu.

Det är skönt att ha lite långledigt nu över påskhelgen. Vi har inga större planer mer än att vi är bjudna på middag hos Jossans moster på påskafton. Har ni några planer?

Vi vill önska alla en riktigt glad påsk och vi skulle också vilja be alla som blir erbjudna vaccin att verkligen ta det, oavsett vilken tillverkares vaccin du erbjuds.

Tillsammans vänder vi den uppåtgående trenden, bryter den tredje vågen och planar ut kurvan så att vi alla snart kan börja leva lite mer ”som vanligt” igen.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *