AKTIVITETER

Dansworkshop
Torsdag 25 Juli och 1 augusti
Dansarna Mira Jäger och Felicia Sparrström håller dansworkshop i modern dans. Felicia arbetar som professionell dansare i Danskompaniet Spinn, och Mira har tidigare dansat i SpinnUnga och jobbar nu som frilansdansare och danslärare.  Alla är välkomna, du behöver ingen tidigare erfarenhet. Workshopen består av grundläggande övningar och båda tillfällena är uppbyggda i två block med en paus på mitten.
Det finns inget rätt eller fel, alla utgår från sina förutsättningar.

När: 25/7 och 1/8 
Kl: 18.00-19.30
Var: Dansbanan, Kvillebäcken, Göteborg

Tisdag 6 augusti

Improvisationsteater ”VM i impro” under Kulturkalaset 

Improverket bjuder in och samlar några av Sveriges fantastiska improvisatörer till Kvartersscenen 2 lång för att ” kärleksfullt tävla på liv och död. Typ”. Det går att beställa mat och dryck på plats. Dock förväntas det komma mycket folk och andra shower pågår före denna, så kom i god tid. Lokalen ligger på markplan utan trappor och med tillgänglig toalett.

Tid: 21-22.15

Var: Andra långgatan 30

Kostnad: gratis.

Torsdag 15 augusti      
Gratis utomhusbio i Trädgårdsföreningen
Kl 19.30 ses vi och har picknick. Ta själv med det du önskar att fika på. Kl 20.30 visas den Oscarsnominerade filmen ”The Favourite”.

Var: Trädgårdsföreningen.
Kl: 19.30-22.30
Kostnad: Gratis

Fredag 30 augusti
Terminsstart: Gympagruppen!
Välkommen nya som mer erfarna! Gympagruppen är en stående aktivitet med flera regelbundna deltagare. Vi kör igång terminens gympagrupp med några nya låtar och övningar. Alla övningar anpassas utefter att alla har olika rörelseförmåga. Vi bjuder på smoothies och nyttiga raw-bollar mellan 14.30 -15.00. Gympapasset håller på mellan 15-15.45. Ta gärna med en vän som är nyfiken