OM OSS

Mittfunktionshinder drivs av Livsanda Care AB. Vi är ett socialt forum för dig med en funktionsvariation, dina anhöriga och andra intresserade. Vi utgår ifrån Göteborg och driver flera gruppverksamheter utifrån vårt kontor i Västra Frölunda. Vi har även ett antal bloggar som själva har en funktionsvarition och skriver om sina liv. Dessa kommer från olika plaster i landet och vi vänder oss både regionalt och nationellt med våra artiklar och inlägg.

Måndagsträffen är en grupp som ses två gånger i månaden och hittar på olika sociala aktiviteter. Vi ses både i Livsandas lokaler och ute på stan. Detta är en social aktivitet där fokus ligger på gemenskap och roliga aktiviteter. Vi ordnar varierade aktiviteter med allt ifrån helkväll med bowling och middag på stan, musikquiz, gokart, spelkvällar med mera. Måndagsträffen är väldigt populär och uppskattad.
Tid: En måndag i månaden kl 18.00-20.00. Skicka ett mejl till vår aktivitetsansvarig: ilse.benitez@livsanda.se för info om exakta datum.

Jympagruppen är en träningsgrupp där vi utgår ifrån dina förutsättningar och din förmåga. Vi använder oss av vår egen kroppsvikt när vi tränar och utför övningar både för att öva konditionen och styrkan. Du kan delta i gruppen med eller utan erfarenhet av träning.. Under passet visas hela tiden alternativ på övningar med olika intensitet så att det ska passa just dig. Passet är lämpligt både för dig som sitter och dig som står. Vi börjar träningen med lite frukt och gött snack. Självaste träningspasset startar 15:00 och håller på till 16:00.
Tid: Fredagar kl 14.30-16:00

Temaeftermiddagar har vi en gång i månaden och då bjuder in både våra kunder och alla andra intresserade med funktionsvariationer till att vara med på träffar med olika teman. Vi försöker ha så olika teman som möjligt för att vi ska kunna erbjuda något som passar alla och några exempel på dessa dagar är: Julpyssel, yoga eller musikquiz.
Tid: Info och tid om nästa träff kommer löpande.

Bloggare
På Mittfunktionshinder.se har vi ett antal externa bloggare som skriver inlägg och artiklar. I nuläget är dessa bloggare: Josefine Steenari, Andrew Hall, Mikaela Lastre, Emelie Ekendahl och vår nyaste bloggare heter Ida Lindblad. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att gästblogga för oss!